неділя, 20 травня 2018 р.

Конкурс "Кристали..." 2018 - нагородження переможців

19 травня 2018 року у приміщенні Львівського національного університету імені І. Франка відбувся фінальний етап і підведення підсумків щорічного Всеукраїнського конкурсу з кристалохімії для школярів 1-11 класів. Організаторами конкурсу "Кристали" є Національний центр "Мала академія наук України", кафедра неорганічної хімії Львівського національного університету імені Івана Франка та КЗ ЛОР "Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді". Конкурс носить ім'я його засновника - видатного вченого в галузі кристалохімії, доктора хімічних наук, професора, засновника Львівської кристалохімічної школи Євгена Гладишевського.
Метою Конкурсу є популяризація знань з хімії та суміжних дисциплін, підтримка обдарованих дітей та учнівської молоді, залучення їх до наукової діяльності.
До участі у Конкурсі зголосилось понад 4000 учнів з усієї України. Роботи школярів оцінювало висококваліфіковане журі, до складу якого увійшли:

  • голова журі, професор кафедри загальної та координаційної хімії Університету Марії Кюрі-Складовської, Зофія Жончинська;
  • доцент ЛНУ Зіновія Шпирка;
  • старший науковий співробітник ЛНУ Ярослав Токайчук;
  • аспірант Тарас Деленко;
  • студент Данило Марискевич.
 У номінації "Найякісніший кристал" перемогу здовув учень 5-Б класу нашої школи Слутий Орест.

Професор Роман Гладишевський вручає грамоту за активну підготовку учасників конкурсу



учасниці Конкурсу старшої вікової категорії 
Малецька Вероніка та Слута Анастасія


12 учнів хімічного гуртка КЗ ЦПО взяли участь у конкурсі





Немає коментарів:

Дописати коментар